2012.11.10. 15:47

Itt a naptárszezon, és ez kiváló ürügy ahhoz, hogy csinos, alulöltözött modelleket zárjanak össze látványos autókkal a fotós lencséje előtt. Van, aki csak a végeredményt mutatja meg, az American Muscle nevű vállalkozás viszont a fotózás folyamatába enged bepillantást.

A végeredmény egy szokvány falinaptár lesz, amelyet egy cent híján húsz dollárért bárki megrendelhet a cég honlapján, de az az érzésünk, ez a rövid klip sokkal többet mutat meg a lényegből. Kedves mosolyok, vonzó idomok és masszív autók profin összevágva – ezek után ki akarná statikus fotókon nézegetni a... Mustangokat. Pedig a lényeg a cég részéről az lenne, hogy saját, Mustang-specifikus termékeiket mutassák be, akár altesti ösztönökre építve.

Ha eltekintünk egy pillanatra a lányoktól, az kifejezetten érdekes, hogy az autók között nem csak újak, vagy a legendás legkorábbi Mustangok fordulnak elő, de a 80-as és 90-es évek felejthetőnek tartott modelljei is felbukkannak – hiába, Észak-Amerikában ezekből is fut még néhány millió, és most már elég olcsók hozzá, hogy népszerű tuning-célpontok legyenek akár az első autós fiatalok körében is.