Lamborghinit 2,5 millióért?

2012.12.23. 06:07

Érdekes érzés egy használt kisautó áráért Lamborghinire bukkani az eBay-en, nemde? Az ember ilyenkor egy pillanatig megdermed, aztán kételkedik, s végül kijózanul.

Szörnyű látvány ez a rengeteg kiégett fém a tetejére hányt kerekekkel, pedig a képeken látható roncskupac egy Murcielago volt egykoron, ám – mint annyi vérbeli olasz sportautót – őt is utolérte a végzete: része volt egy nagyobb koccanásban, majd a lángoké lett. Tulajdonosa valami oknál fogva úgy érzi, valakinek még így is értéket jelent, és ahelyett, hogy a roncstelepre vinné, feltette az eBay-re, ahol 10 ezer 600 dollárért (2,35 millió forint) kínálja.

Ha szeretnél egy Lamborghinit, de beéred azzal, hogy csak nézni tudod, és az sem zavar, ha az emblémán kívül nem sok ép elem van rajta, ne habozz, itt az alkalom! Igaz, nem könnyű döntés, hiszen az árából akár három jól felszerelt Tata Nano kijönne, mégsem veszett az ötlet. Azt hihetnénk, egy roncsnak – legyen az akár egy Lamborghini – nincs piaca, pedig egy múzeum, vagy egy magángyűjtő lehet, hogy boldogan kiadja majd érte azt a közel két és fél milliót.