79 éves hölgy zúzta meg az Aventadort

2012.12.31. 12:28

Különös mód most nem egy amerikai ifjú, vagy egy türelmetlen olasz zúzott le egy Aventadort. Sőt, ezúttal még csak nem is a sofőr volt az, aki tönkretette a modern sportautó-gyártás ékének egy példányát, hanem egy 79 éves nő. Bár erről a friss balesetről egyelőre keveset tudni, a képen látott autóval a figyelmetlen idős hölgy bánt el ilyen csúnyán, amikor – az egyébként szabályosan közlekedő Lambóba – belehajtott oldalról. Az eset az USA-ban, a floridai Sarasotában történt.

Úgy tűnik, immár az Aventadort lett a lamborghinis balesetek új főszereplője. Míg a tavalyi évben heti rendszerességgel érkeztek hírek érdekes körülmények között totálkárossá lett Murciélagókról, addig idén már a Lamborghini friss csúcsmodellje is kellő számban fogyott ahhoz, hogy jusson belőle elég a világ roncstelepeire.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.