Facebookon bukott le az ittas sofőr

2013.01.06. 16:07

A tizennyolc éves amerikai Jacob Cox-Brown legközelebb valószínűleg kétszer is meggondolja, hogy milyen bejegyzéseket tesz közzé a Facebookon. A fiatal srác az oregoni Astoriában ült ittasan a volán mögé, amiről a közösségi oldalon is beszámolt.

Ezzel a poszttal bukott le a tini
Ezzel a poszttal bukott le a tini

A fiú a következő üzenetet posztolta a honlapon: „Ittas vezetés...klassz, bocs attól, akinek eltaláltam az autóját”. Az egyik helyi rendőr privát üzenetben kapta meg valakitől ezt a bejegyzést, melyet rögtön össze is tudott kapcsolni azzal bejelentéssel, amely szerint egy autós nekiütközött egy parkoló Scionnak, aztán elhajtott a helyszínről.

A rendőr társával Cox-Brown lakásához sietett, ahol megtalálták az ittasan vezető tinédzser autóját, melynek sérülései is azt bizonyították, hogy ő törte meg a Sciont. A fiatalt letartóztatták, a helyi lap szerint pedig akár börtönbe is kerülhet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.