Ellopták és összetörték az aranyozott Audit

2013.01.26. 12:45

Ellopta, majd összetörte barátja aranyozott Audiját egy részeg férfi Hamburgban. A kétszázezer eurós (hatvanmillió forint) R8-ast sikerült a roncstelepre száműznie a részeg tolvajnak.

Az egyedi Audi huszonegy éves arab tulajdonosa, Ali Mochtar egy bárban szórakozott, és mindössze pár percre hagyta őrizetlenül az R8-as kulcsát, amíg elintézte dolgát a mellékhelyiségben. Ennyi idő bőven elég volt ahhoz, hogy egy részeg barát magához vegye azt, és elhajtson az aranyozott sportautóval. Amikor Mochtar észrevette, hogy se kulcs, se kocsi, értesítette a rendőrséget, a tolvaj száguldása azonban nem a hatóságnak köszönhetően ért hamar véget: az ittas, jogosítvánnyal nem rendelkező férfi egy kereszteződésben körbetörte a drága R8-ast. Az Audi lendületét az út mellett parkoló autók fogták fel, az ütközést sérülések nélkül átvészelt férfi pedig még megpróbált elmenekülni a helyszínről, de nem jutott messzire.

A személyi biztosítások értékesítésével foglalkozó Machart nem ütötte szíven az Audi tragédiája, hiszen azt úgy is megtéríti a biztosító – bánkódás helyett rendelt egy Lamborghinit.