Iskolából haza egy Lamborghinivel

2013.03.27. 11:16

Ki ne álmodott volna arról, hogy egy menő verda jönne érte a gimibe, és mindenki tátott szájjal nézné, ahogy elhajtanak vele. Van egy New York környéki lány, aki ezt át is élte, méghozzá a létező legfeltűnőbb autóval, bár az arcát nem láthatjuk. Az viszont biztos, hogy olyan napja volt, ami miatt mindenki irigyelheti egy kicsit.

A hivatalos történet szerint az autó tulajdonosa régi szomszédjának lányát vidította fel, azzal, hogy elvitte kocsikázni az iskolából a Times Square-re. Mindezt egy Lamborghini Aventadorral, aminek egyedi azúrkék fényezése van. A lány élete a híradások szerint nem alakult a legjobban az elmúlt években. Édesapja meghalt, édesanyja alkoholista, a szociális támogatásokat rendszeresen elissza, vagy elkölti sorsjegyekre, és veri is lányát. A lovagias sofőr a lány egyetemi tanulmányaira gyűjt ezzel a videóval, sőt, a befolyt összeget saját zsebből megduplázza. Nem lesz nehéz dolga, egy gyors kereséssel kiderült, hogy az autó tulajdonosa Allen Wong milliomos szoftverfejlesztő. Ő is rossz környékről indult, és mára dúsgazdag, autójával előszeretettel kocsikázik New York-ban - így érthető, hogy miért segít.

A három kamera felvételein azon kívül, hogy elsőre mindenki káromkodik az autó láttán, az is látszik, hogy nagyon sokan megbámulták az autót - egy Lamborghini odaát sem mindennapi jelenség. Kár, hogy a V12-es hangja nem érvényesül a videóban.