Így rontsd el a Mazdád!

2013.04.05. 16:21

Nem vagyunk mi prűdek, keblünkre öleljük a legvadabb átépítéseket is. De amit ezzel a szegény MX-5-össel műveltek, az előtt mi is értetlenül állunk.

Félelmetes, hogy milyen szakmai igényességgel építették át a Mazdát BMW-nek, első ránézésre csak az tűnik fel, hogy valami nagyon furcsa. De ahogy elkalandozik a szem a részleteken, egyre gyanúsabbá válik, hogy ez nem lehet Z3-as, és végül az ajtó el is árulja a turpisságot. A mesterek viszont nem elégedtek meg az optikai tuninggal, alaposan átvariálták a technikát is.

A motortérbe egy 3,1-es GM-féle V6-ost implantáltak, egy ötsebességes Camaro-váltót illesztettek hozzá, és hogy teljes legyen a kavalkád, egy RX-7-es diffijét tolták alá. Az autóban állítólag minden működik, állapota újszerű.

A Frankenstein-mobilt az ebay-en hirdetik, potom 16450 dollárért, vagyis bő 3,5 millió forintért. Lehet, hogy csak mi nem értjük a sajátos humort?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.