A nürburgringi háromgolyó

2013.04.08. 14:31

Tegnap lezárták a Nürburgringet, érdekes ok miatt. Ugyanis a reggeli versenyre valaki egy tizenöt méter hosszú, három méter széles nemiszervvel díszítette fel a híres versenypálya aszfaltját. A festmény nagyságrendileg 20 liter fehér festéket emésztett fel, bizonyára megérte az árát, hiszen a vezető német lapok is cikkeztek az esetről. 

A primitív festő egy éppen ejakuláló férfi hímtagot skiccelt a fekete aszfaltra, a többi rajz közé ékelve. További érdekesség a három golyóval rendelkező rajz mellé írt „DANISH” felirat, mely egyfajta üzenet lehet a dán nemzetiségű pályaversenyzőknek. Az aszfaltrajzok megszokottak a pálya felületén, azonban ez efféle obszcén dolgok a németeknél kiverik a biztosítékot.

A hír mindenkit felháborított, mivel ez volt hosszú idő után az első napsütéses nap. Sokan ezt kihasználták volna arra, hogy újabb körrekordokat döntsenek, azonban a pálya több mint egy órára le volt zárva takarítás miatt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a felelősöket. Az is kiderült, ez nem egyedi eset, és egy alvállalkozó az ilyen nem kívánatos motívumokkal szépen keres. Ugyanis egy külön tisztítójárművet tartanak fenn a versenypálya rendben tartására, amire gyakran szükség van.