2013.04.19. 14:13

Megnézve a videót azt hinné az ember, hogy a Mercedes vezetője részeg volt, vagy menekült valaki elől. Vagy esetleg mindkettő egyszerre. Nem ez történt, a negyvenkét éves szingapúri férfi ismeretlen okból elájult.

Ahogy a videón látszik a bordó E-osztály először egy taxi jobb hátsó részébe rongyolt bele, de mivel a motor nem állt le, és feltehetően a sofőr lába a gázpedálon maradt, miután kiszálltak a taxi utasai, eltolta maga elől kombit, és tovább száguldott. Egyenesen egy busznak. Mielőtt a sávokat elválasztó zöldterületen megállt volna a bordó Merci még két személyautót, még két taxit és egy kisteherautót is eltávolított az útjából.

Furcsa talán, de a vezetőt senki sem szedte ki az összetört autóból. Az ügyben rendőrségi eljárás folyik, de az ittas vezetés lehetőségét kizárták.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.