Autómosó tört Ferrarit és Bentley-t

2013.05.26. 10:19 Módosítva: 2013.05.26. 10:44

A luxusautó-tulajdonosok java eddig sem szívesen hagyta mosóban autóját, az elmúlt napok eseményei után pedig egész biztosan nem lesz kevesebb az aggódó burzsuj.

Pár napja annak, hogy Portsmouth-ban odaveszett egy Ferrari 458 Italia. A sportautó egy eső áztatta úton tört rommá, miután a mosó egy inasa kedvet kapott, hogy meghajtsa. A - közel totálkárossá lett - Ferrarihoz hasonlóan járt egy Bentley Continental GTC, ami egy manchesteri mosóban végezte nemrég.

A Bentley tragédiájához is egy inas kellett, ám ezúttal még nagy sebességre sem volt szükség: a mosó alkalmazottja egyszerűen a mosó épületébe, a váróhelyiségbe hajtott. A különös történet részletei nem ismertek, de a képek alapján a Bentley tűnik szerencsésebbnek, az ugyanis némi kasztnimunkával menthető.

Azért, hogy a jövőben ne érje hasonló meglepetés őket, a hasonló kaliberű autók tulajai talán jobban teszik, ha a mezei mosók helyett Gurcharn Sahothoz viszik féltett járművüket, ahol 2,4 millió forintnyi fontért ugyan, de garantáltan tiszta és karcmentes lesz az autó.