Körbeaszfaltozták az utcán álló autókat

2013.06.10. 09:58

Heves vitát szült Swintonban egy utca aszfaltozása, miután többen arra ébredtek, hogy utcán parkoló autóikat körbeaszfaltozták. Az eset a városi vezetés és a helyi lakosok közti rossz kommunikáció, valamint a türelmetlen munkások miatt fajult botránnyá.

Hiába állt még több autó az utcán, az azt aszfaltozó munkások nem vártak a munkával, és egyszerűen körbeaszfaltozták a járműveket. A furcsa helyzettel kapcsolatban az érintett autósok azt állítják, a város vezetése nem hagyott kellő időt számukra a felkészüléshez. „Kaptam egy levelet huszonnégy órával az előtt, hogy megkezdték a munkát” – mondta egy érintett.  Más arra panaszkodott, hogy vannak az utcában olyanok, akik nászútjuk töltik, miközben autójuk az utcán áll, így ők aztán tényleg nem reagálhattak a későn jött értesítésre.

A városi vezetés igyekezett menteni a helyzetet, mondván a lámpaoszlopokra már két nappal a munka megkezdése előtt ki volt függesztve a felhívás, amit aztán az érintett lakásokba is eljuttattak. Arról nem tudni, hogy ők mit szóltak a kivitelező munkájához, de bejelentették, hogy hamarosan sor kerül a hézagok leaszfaltozására.