2013.08.06. 16:34

Nem csak külföldön, a legnagyobb hazai aukciós oldalon is kedvünkre válogathatunk a jobbnál-jobb sportautó külsejű mobilok között. Van itt Bugatti, Porsche, Ferrari, biztosan sok más is, nekünk ennyi egyelőre elég volt.

Kedvencünk a színes LED-ekkel telerakott Porsche, ami olyan luxusmegoldásokkal kényeztet, mint a 64 szólamú csengőhang, vagy a kínai népi motívumokra hajazó díszítés. De a legjobb mégiscsak az, hogy a telefon megmasszírozza az üzeneteket, ugyanis a leírás szerint szerint az „SMS / MMS masszázs” funkció is megtalálható benne.

Ezekért a csodás mobiltelefonokért jellemzően 16 - 18 ezer forintot kell kifizetni, és 2-5 hét alatt meg is érkeznek. Az eladó azt írja: ,,különlegesség, ritkaság, újdonság!” Reméljük, az is marad.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.