Búvár VW cápák ellen

2013.08.07. 06:53

A VW egy különleges Beetle-t épített a Discovery Chanell számára, a Shark Week című tematikus hetük 25. évfordulójára. A mozgó cápaketrec ugyan nagyon messze áll az utcai rokonától, de az alumínium-csőváz sziluettjében felfedezhető a jellegzetes Beetle forma.

Az autót két sűrített levegővel hajtott propeller mozgatja, a hozzájuk tartozó búvárpalackokat, a hátsó ülések helyére építették, míg a sofőr az anyósülésen lévőkből lélegzik. Az autót Luke Tipple tengerbiológus fogja vezetni, célja, hogy még jobban megfigyelhesse a cápákat.

Az autó több alkatrésze az utcai rokontól származik: a fényszórók, a kerekek, a kormány, és a visszapillantó is megegyezik a Beetle-ével. Kedves vicc a gyártótól a A cápák a tükörben közelebb vannak, mint ahogy látszik felirat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.