Bankrablás Porschéval, fényes nappal

2013.09.15. 15:07

Nem mindennapi bűnügyben nyomoznak az ausztrál rendőrök Sydney-ben. Két férfi fényes nappal tört be az egyik helyi bankba, méghozzá igen sajátos módszerekkel. Előbb egy Porsche Cayenne-nel hajtottak neki a bank falának, majd pörölyökkel felfegyverkezve rontottak be, miközben társuk egy Subaru Impreza WRX-szel várt rájuk menekülésre készen.

A közelben tartózkodó szemtanúk a Cayenne becsapódásakor először azt hitték, a közelben folyó építkezésről jöhetett a hang, hátrafordulva azonban megláttak a törött autót a bank falába fúródva. A Porsche mögött egy kék Subaru parkolt, melynek sofőrje igen feszültnek tűnt, izgatottságát pedig csak fokozta, hogy többen elkezdték fotózni az akciót. Néhány perc elteltével aztán a kiérkező társakkal együtt elhajtott a helyszínről.

Mire a rendőrök a helyszínre értek, a bankrablóknak nyoma veszett, így a szemtanúk segítségével próbálják őket elfogni. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a bankrablás során használt két, méregdrága autó lopott volt. Szerencsére sem a bank dolgozói, sem pedig az ügyfelek nem sérültek meg.