Medvék kéregettek az országúton

2013.09.22. 15:06

Nem szokatlan jelenség, hogy az erdő széli települések közelében élő medvék közel merészkednek a civilizált területekhez, és kukát borítanak fel, vagy akár házakba próbálnak bejutni, némi élelem megszerzésének reményében. Legutóbb azonban az oroszországi Hanti-Manszijszk és Tyumeny városait összekötő országúton bukkantak föl.

Az amatőr videón jól látható, ahogyan egy medve épp egy vészvillogóval álló kisteherautó ablakához ágaskodik, majd a szemből érkező személyautóhoz is odamegy. Az autó sofőrje aztán ki is bont egy szendvicset az állatnak, aki aztán visszamegy az erdőbe. A videóban aztán vágás következik, a következő képkockákon pedig már két medve tűnik fel.

Az autós ekkor simogatni kezdi az állatokat, de kis híján pórul is jár: az egyik medve megpróbál ráharapni a kezére, de szerencséjére még időben sikerül elkapni a harapásra csattanó fogak elől.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.