Mennyire ismeri a filmes autókat?

2013.11.02. 09:53

Ötletes, jópofa játékot talált ki honlapjának látogatói számára a BBC. A britek hetvenhét különböző mozifilm, illetve tévésorozat autóit rajzfilmesítették, az olvasó pedig próbára teheti tudását, mennyit ismer fel ezek közül.

Az autók nagy része Magyarországon is ismert műsorokban tűnt fel a vásznon, igaz, az olyan híres járművek mellett, mint a Batmobil, a kétéltű Lotus, KITT, vagy éppen a Vissza a jövőbe DeLoreanje, feltűnnek kevésbé híresek is. Ha valamelyik nem lenne ismerős, akkor sem kell elkeseredni, hiszen az egérmutatót a kép fölé mozgatva megmutatják nekünk a megfejtést. A címeket természetesen angolul olvashatjuk, de az ismeretleneket az internet segítségével könnyen lefordíthatjuk magyarra is. Érdemes tehát tenni egy próbát erre a linkre kattintva.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.