2013.11.06. 17:58

Az autós naptárak alapképlete szinte kőbe vésett: legyen rajta látványos autó és nagymellű nő. Ha ez nem lenne meg, miért is kerülne ki a műhely falára? Persze ebben a műfajban is vannak árnyalatok, például, hogy mennyire művészi a beállítás, vagy hogy mennyi ruha van a modellen. A Miss Tuning Calendar az igényesebbek közé tartozik, és külön érdekessége, hogy az idei naptár képei Magyarországon készültek. Ráadásul a januári és novemberi fotón is Karotta Hangyászával pózol a szőke szépség, Leonie Hagmeyer-Reyinger.

Ha már megvan a jó nő és a jó autó is szinte adja magát, hogy a kettő között valami kapcsolat is legyen, mondjuk tegyen úgy a modell, mintha éppen szerelni készülne, szerelne, vagy szerelt volna. Kész is az egyik alap autós naptár képtípus, az olajos-kormos modell. De hogy kerül a korom Leonie dekoltázsára? Karotta megmutatja és meg is magyarázza.

Ez volt az első alkalom a Tuning Calendar történetében, hogy egy motor is helyet kapott az autók között. Leoniet egyébként a svájci Bodeni-tónál évről-évre megrendezett Tuning World fesztiválon választották ki a fotózásra. És íme a tizenkét fotó, több magyar járművel. Minden bizonnyal sok garázs falán fog feszíteni a következő esztendőben.