Insigniával a síneken

2013.11.17. 15:12

Valószínűleg a nagy forgalmat próbálta volna elkerülni az orosz sofőr, amikor Opel Insigniájával ráhajtott a villamossínekre. Az első néhány méteren még kerekeivel a sínpáron futott az Opel, de hamarosan leesett onnan, és itt kezdődtek az izzasztó pillanatok a vezető számára.

Az Insignia kicsit el is akadt, a sofőr pedig láthatóan megijedhetett, aligha tudta, mit kellene tennie ebben a helyzetben. Végül a tolatás mellett döntött, csakhogy időközben feltűnt az érkező villamos is. Az ütközést szerencsésen sikerült elkerülnie, azonban a közeledő autók elé tolatva újabb fennakadást okozhatott. Az érthetetlen manőver mellett az eset másik érdekessége, hogy valaki éppen arra járt egy kamerával, és megörökítette az esetet – ebből akár arra is következtethetnénk, hogy nem először fordult elő hasonló ezen a szakaszon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.