Így csajozz a BMW-ddel

2013.12.24. 12:45

A Floridában élő Alexander Gorbunov a társkeresés szokatlan módját választotta - kitett egy kézzel írott táblát autója hátsó ablakába, amire csak a lényeget írta rá. Erről szól az élet: feleséget keresek, telefonszám.

Érthetetlen, miért nem próbálkozott eddig senki a világ legegyszerűbb megoldásával. Elképzelhető, hogy nem mindegy az sem, milyen autó ablakába teszik ki a hirdetést. A fekete BMW 645 Ci kabrió mindenesetre interkontinentális tűzerejű mágnesként működik: a világ minden részéről keresték már Alexet, több száz feleségjelölt jelentkezett a céltudatos hirdetésre. Ebben a helyzetben érthető, hogy a 38 éves feleségkereső erősen szelektál: aki először az autót említi vagy azt kérdezi, hol lakik, egyből fennakad a szűrőn. Őket csak a pénz érdekli, állítja Alex, a javíthatatlan romantikus lélek.

Az orosz születésű autószerelő és üzletember előző otthonában, Moszkvában is kipróbálta a hirdetést, de ott nem jött be. Exfeleségeket akartak rásózni, illetve pénzért ajánlottak szerelmet. Floridában viszont, ahol már több mint négy éve él, úgy tűnik, működik a módszer: nagybátyjának egy Hummer H2 ablakába kitett hirdetéssel már megtalálták a megfelelő feleséget.

Alex annyira azért nem veszi komolyan a dolgot. Azt állítja, látja, hogy az emberek jól szórakoznak a hirdetésén, és ő ettől boldog. Randira eddig nem hívott senkit sem a több száz jelentkező közül.