Ken Block új lánctalpas játéka

2014.01.25. 14:49

Lehet Ken Blockot szeretni és nem szeretni, de a legtöbben biztosan szívesen kipróbálnánk látványos, egyedi autóit. A szétreszelt Focusok és Fiesták után most nagyobb gépet kapott a gymkhana mester, egy F-150-t. Persze ez sem széria kivitel.

Az autó, vagy inkább jármű hivatalos neve Ford F-150 RaptorTrax. Találó név a 6,2 literes V8-as hójáróra, a külső remekül idézi a két lábon járó húsevő dinoszauruszt. És minek kellett a ez a félszerzet Ken Blocknak? Az extrémsportoló így olyan helyekre is eljuthat snowboardozni, ahova nem visznek felvonók, és nincs kiépített út. Szinte biztos lehetünk benne, hogy a következő videójának főszereplője is egyben.

Ken egyébként a hétköznapokban is egy Ford F-150-t vezet mióta a havas hegyekbe költözött, és nagyon meg van elégedve a pick-uppal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.