Tizennyolc métert zuhantak, megúszták

2014.02.12. 15:40 Módosítva: 2014.02.12. 15:42

Nehéz lenne eldönteni, hogy a szerencse, vagy a modern autótervezés vivmánya-e a New York-i házaspár túlélésének első számú oka, de az az érzésem, hogy kevesen fogadtak volna rá, hogy ezt megússzák.

Broadbelték épp a Cross Bronx Expressway egyik kanyarodó szakaszán hajtottak, amikor a Toyota Matrixot vezető sofőr egy kátyú láttán elrántotta a kormányt. Szerencsétlenségére a kátyú mellett le volt fagyva az út, így az autó egyenesen ment tovább, a szalagkorlátot átszakítva le a felüljáróról, a 18 méterrel lejjebb húzódó szervizútra. A zuhanás ugyan nem tett jót az autónak – a hajtáslánc futóművestől láthatóan beljebb csúszott vagy húsz centit – de a pár állítólag kisebb sérülésekkel megúszta, olyannyira, hogy maguk hívtak segítséget.

A párt ugyan egy éjszakára bent tartották a kórházban megfigyelésre, de már ki is engedték mindkettejüket – a valószínűtlen kimenetelű baleset egyetlen valódi áldozata így a Toyota egyterű, amelyet már aligha hoznak működőképes állapotba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.