2014.02.16. 16:55 Módosítva: 2014.02.16. 16:55

A szlovák rendőrök egy közúti szabálysértőt üldöztek a Volkswagen Transporterrel, amikor, feltehetőleg a nagy tempó miatt, beleszálltak egy családi ház kerítésébe. Az autó felment a körülbelül harminc centi magas betonalapra, és letarolta a vaskerítést. A Balogtamásin történt balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de a kisbuszban igen nagy kár keletkezett.

A Transporter bár gyors és dinamikus autó kategóriájában, de felépítéséből adódóan nem a legmegfelelőbb jármű egy kisebb, alacsonyabb építésű autó üldözésére. A rendőrségi felszerelés, azaz a szirénák, radar, pedig csak rontottak a menettulajdonságain. Az üldözött autó típusáról nincs információnk, de talán szerencsésebb lett volna egy kisebb autóval üldözőbe venni, vagy rendszám alapján, postai úton megbírságolni a szabálysértőt.

Képek forrása: TVnyoviny.sk

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.