BMW bőröndök bolondoknak?

2014.02.28. 18:11

Műszőrmebunda. Minden bizonnyal ilyet kap egy BMW i8 tulaj felesége a születésnapjára. Hogy miért? Mert ők nagyon környezettudatosak. Legalábbis biztosan ezt állítják magukról. A valós indokok inkább azok, hogy divatosak akarnak lenni, és elég gazdagok is emellett. És így már meg is van a Louis Vuitton BMW i8 karbon bőröndszett célcsoportja.

A Louis Vuitton nem akar a hétköznapi emberek márkája lenni. Hiába látunk ilyen táskákat a tömegközlekedési eszközökön, ne higgyük, hogy egy eredeti Louis Vuitton vásárló lealacsonyodna ilyen szinte. Inkább taxival jár, vagy luxusautóval. Mondjuk egy Lamborghinivel. A Gallardóból létezett is olyan kivitel, ahol a bőrönd-luxusmárka jellegzetes pepita mintája köszönt vissza. És a BMW most ugyanennek a célcsoportnak a kegyeikért szállt harcba az i sorozattal.

Az exkluzív bőr bőröndszett négy darabból áll, amelyek tökéletes illeszkednek a hátsó ülése, a kalaptartóra, és a csomagtartóba. A fekete bőröndök karbon hatású pepita mintájúak, ötvözve a karbonvázas i sorozat és a ruhamárka jellegzetességeit. A kollekciót április elsején, bolondoknapján mutatják be világszerte, többek közt Párizsban, Milánóban, New Yorkban, Moszkvában és Dubaiban.