Lamborghinit elvinni szívás

2014.03.12. 15:03

Mifelénk ritkán piszkálnak lopósautóval olyan drága sportkocsikat, mint a Lamborghini Gallardo – egyrészt mert ritkák, másrészt talán mert jobb nem keresni a bajt – de az alábbi felvételt nézve nem is járnának jól vele.

A kérdéses autót Cannes-ban rakta le a tulajdonosa teljesen szabálytalanul, vészvillogóval. A rendőrség azonnal intézkedett is, az autószállítónak azonban csak komoly küzdelem árán sikerült valahogy szállítható állapotba hozni a sportkocsit. Ha mondjuk egy Ferrariról vagy Aston Martinról lett volna szó, az nem okozott volna problémát, csak felemelik a hátsó, hajtott kereket, és már indulhat is a vontatás. A Lambo azonban összkerék-hajtású, az ilyen esetekre rendszeresített görgős papucsok viszont a kis hasmagasság miatt nem fértek be az autó alá.

)

Hosszas bénázás után végül csak sikerült elszállítani a járművet, bár elég ijesztő, ahogy a betekert kormányú sportkocsi fél autónyit kilóg a vontató mögül balra – ám nyilvánvaló, hogy az efféle kényelmetlenségekhez az autólopó sofőrje már hozzászokott.