2014.03.22. 13:28

A legtöbb embernek soha az életben nem adatik meg, hogy vezessen egy Lamborghinit. Ez most végre megváltozhat, sőt, egyből a legűjabb modell, egy Huracán LP610-4 volánja mögé pattanhatunk. Persze csak online.

Ne keseredjünk el, a Huracán vezetése így is garantált élmény, ráadásul ingyenes, csak egy számítógép és internethozzáférés kell hozzá. A grafikája nem ér fel a mai drága autós szimulátorokéhoz, de egy online játéktól ez nem is várható el. Persze a billentyűkkel nem kapjuk vissza azt az érzetet, mintha az 5,2 literes V-10-es kormányát tekergetnénk, de a játékban szereplő zöld autó igyekszik úgy viselkedni az uasításokra, ahogy a valóságban is viselkedne a 610 lóerős gép. A váltó hiányára nem lehet okunk, mert az igazi autóban is hétsebességes, duplakuplungos, automata szerkezet dolgozik.

A játék a következő linken érhető el: http://drivemyhuracan.lamborghini.com/

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.