Rakd össze a Hondádat otthon

2014.04.01. 16:43

A vissza a gyökerekhez, csinálj mindent magad mozgalom híveinek kedveskedik a Honda ezzel a kisfilmmel – bolondok napja alkalmából.

Valószínűleg az idei legkedvesebb ötlet az autógyártók részéről a Hondáé – a Fit Kit. A kisfilm akár a szomszéd házaspárról is szólhatna – feltéve, hogy a szomszédék kellőképpen ügyesek és megszállottak ahhoz, hogy maguk készítsenek el mindent a háztartásban, amit csak tudnak. Semmi túlzás, de a háttérben sem tévé, sem számítógép, viszont annál több motring és szép, vaskos falépcső. A házaspár el is mondja, hogy mindent maguk szeretnek összerakni – ezért döntöttek a Fit Kit mellett, amelyből az alkatrészek összeillesztésével tényleg egy Honda Fit – a Jazz amerikai megfelelője – jön majd ki. És a dobozok csak jönnek a Hondától, bennük az autó 180 ezer alkatrésze, amelyet a kedves szomszédok szép lassan összerakhatnak otthon.

Persze ez is csak áprilisi tréfa, de a kedvesebb fajtából – az ember egy pillanatra elmereng, hogy milyen érdekes lenne egy ilyen hobbifeladat, míg rá nem döbben, hogy egy autó összerakása még teljes állásban is szinte lehetetlen feladat lenne két embernek. Bár ne lenne olyan, hogy is mondjam, érdekes, ami az építőkészletből kijön. Na jó, mondjuk, hogy csak vicceltem.