Spontán robbant a Lada a forgalomban

2014.04.26. 12:36

Oroszországban gyakran történnek furcsa dolgok az utakon. A fedélzeti kameráknak hála láttunk már onnan fényes meteorokat, idős sofőrt verő sofőr Mercedesét baseballütővel szétverő igazságbajnokot, kereszteződésben hátra szaltózó Fordot, és sok egyéb mást autóból kamerázva, de forgalomban spontán robbanó Lada Samara még nem volt. Mostanáig.

Egyetlen tippünk az, hogy a csomagtérbe szerelt gáztartály adta meg magát ilyen látványosan. Talán nem volt szakaszerű a Samara gázosítása, ez lehetett baj. Még szerencse, hogy a Lada forgalomban araszolás közben robbant. Jobb nem elképzelni, mi lett volna, ha ugyanez 80-90-nél történik. Az elöl ülő két srác így egy komolyabb halláskárosodással megúszhatta a dolgot. A reakciókból ítélve pedig hátul nem ült senki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.