2014.05.03. 09:41

Ken Blockot talán már senkinek nem kell bemutatni: neve a rali-vb rajongói számára is ismerősen cseng, gymkhana-videóit pedig világszerte milliók nézik. Látványból persze nincs is hiány, számos érdekes trükköt álmodott már meg, melyeket aztán épített Fiestájával be is mutatott.

Mutatványai sokakat megihlettek már – ki komolyan, ki viccesebbre véve a figurát próbálkozik hasonló mutatványokkal. A napokban éppen a Daily Driven Exotics csatornájára került fel egy újabb videó, melyen egy Lamborghini Gallardóval rajzolgatják a nyolcasokat az aszfaltra, elégetve az 520 lovas olasz sportkocsi vadonatúj gumijait.

A videó alatt egy rövid leírást találunk, melyből kiderül, hogy a sofőr, Damon Fryer egyszerűen csak megunta azokat az elégedetlenkedőket, akik folyton azt hangoztatják, hogy az egzotikus autók tulajdonosai szoborként tekintenek járműveikre, és túlságosan ritkán használják azokat. Amikor pedig előveszik, nem nyomják elég keményen.

Fryer egy kevesebb, mint négyperces videóban igyekszik megmutatni, hogy ez nem egészen így van. Mit gondolnak, sikerült neki?