Így szúrja el az Audit a divat

2014.05.07. 16:40

Nem tudni, hogy a táskáiról, cipőiről és egyéb ruházati kiegészítőiről ismet márka adta-e a nevét ehhez a csodához, de van egy olyan érzésünk, hogy ha bele is egyeztek az elkészítésébe, ma már letagadnák.

A koncepció láthatóan az volt, hogy a Louis Vuitton táskák jellegzetes színeit és mintázatát elevenítsék fel a sportkocsin. A baj nem is ez, hanem a megvalósításkor kissé elkottázott arányok. A kérdéses táskákon sok mintás barna felülethez jár minimális arany díszítés, itt azonban az egyértelműen műarany árnyalaté a főszerep, a mintás barnát szinte észre sem vesszük. Só a sebbe a bordó bőr belső, és ugyanez az anyag borítja a motorteret is. Ebben a környezetben szinte természetes a lambóajtó és a kerékjáratokat csaknem teljesen kitöltő felni, bár itt láthatóan megbicsaklik az egységes stílus, hisz a tízküllős könnyűfém csodák nem az aranyszín valamelyik árnyalatában pompáznak.

A Tuning World Bodensee egyik attrakciója volt az Audi, és ott igazán kevés dolog akad, amin igazán meglepődne a közönség, de még abban a mezőnyben is elég meredek lehetett a Vuitton-utánzat TT – különösen azzal a kapcsolattal, amit a küszöb felirata jelez. Az autócsoda ugyanis egy pornóoldal pénzéből épült, amit a küszöb felirata jelez.