A köcsög BMW-s él, és pusztít

2014.05.30. 13:10

A forgalommal szemben tolakodó X6-os már eleve megérne egy misét, de az életnek ez a konkrét császára néhány lépéssel tovább megy. Tessenek nézni.

Az ember már ott nem érti, ahol az első konfliktus véget ér: az X6-os nem is próbál a saját oldalára visszatérni, ehelyett a másik szembesávban kerül, és van ideje rá, hogy be is szóljon. Mondhatnánk persze, hogy fontos sietnivalója van, és itthon sem ritka az olyan sofőr, aki szerint egy drága, nehéz, nagy terepjáró ér annyit, mint a kék fény és a sziréna. Ezen nem érdemes meglepődni – az igazán érdekes az, ahogy a nagy sietség háttérbe szorul, amikor valaki megkérdőjelezi alfahímünk egóját.

A egyetlen megoldás szerinte itt a büntetés: a másik után nyomulni, fenyegetni minden eszközzel. Az nem derül ki, hogy meddig fajul az eset, de az ember lelki szemei előtt már-már megjelenik egy komolyabb pofozkodás képe. Mondjuk érdekes lenne tudni, hogy egy tisztességes jogállamban ezért a viselkedésért – minimum többszörös közúti veszélyeztetés – vajon mit osztana a bíróság a felvétel alapján.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.