Különös baleset miatt perelne az audis

2014.06.01. 13:09

Nem mindennapi események játszódtak le egy méregdrága monacói szállodánál. A Prior Design tuningcég tulajdonosa egy módosított Audi R8-assal gördült be a hotel elé. Az autót saját maga szerette volna leparkolni, végül azonban meggyőzték, hogy a szabályzatot követve bízza a feladatot a szálloda személyzetére.

Andreas Belzek végül belement ebbe, és átadta a kulcsokat az inasnak. A problémák ekkor kezdődtek, ugyanis az inas az Audiba ülve hirtelen rosszul lett, erős fájdalom nyilallt a hátába, és sem vezetni, sem pedig kiszállni nem tudott. A helyszínen perceken belül megjelentek a rendőrök, tűzoltók és a mentők is.

Ők azonban nem az autó értékével voltak elfoglalva, hanem azzal, hogy minél gyorsabban kiemeljék, és kórházba szállítsák a beteget. Így a beavatkozás közben a karosszériát és a nappabőr belsőt is megsértették – a tulajdonos szerint ezzel mintegy tízezer eurós (3 millió forintos) kárt okozva. Belzek kártérítési igényt nyújtott be a szálloda vezetőjéhez, onnan azonban nem kapott kedvező választ, ezért perre vinné az ügyet.

Az inast porckorongsérvvel ápolják a kórházban. A Prior Design neki egyébként mielőbbi jobbulást kívánt az egyik közösségi oldalon, kiemelve, hogy egyáltalán nem hibáztatják az eset miatt.

Forrás: focus.de