2014.06.01. 17:24

A Nintendo segítségével próbál újabb vásárlói rétegeket elérni a Mercedes. A német autógyártó a GLA-t népszerűsítené Japánban, méghozzá a videójátékokból évtizedek óta ismert Super Marióval.

Az együttműködés értelmében a Nintendo letölthető tartalomként belecsempészte a Mario Kart nevű játékba a Mercedes-Benz GLA hobbiterepjárót, így a játékosok akár azzal is versenyezhetnek a programban szereplő többi karakter ellen. Bár ez a lehetőség egyelőre csak a japánok számára nyitott, a Nintendo máris megígérte, hogy más országok felé is nyitnának a virtuális Mercedes-szel.

A két vállalat közös munkájából emellett egy reklámfilm is született. A harminc másodperces spotban a nyolcbites Mario egy GLA-val ugrik át az akadályokon, végül azonban három dimenzióba tevődik át a történet, és jön a csattanó. Nézzék csak!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.