Add el öreg autódat guminővel

2014.06.07. 15:04

A marketingszakma egyik alapszabálya, hogy nővel minden eladható. Na jó, ha nem is minden, de szinte bármi, amit férfiak vesznek. Például egy öreg kettes Golf jó eséllyel épp ilyen.

Futásteljesítmény, évjárat – ezeket mind hiába keresi az érdeklődő ebben a hirdetésben az eBayen. A kínált termék egy viseletes kettes Golf, a körítés az egyedüli, ami említésre érdemes. Az autó brit gazdájának még az sem ciki, hogy segítségül hívott modell a rohadt küszöböt ajánlja az egyik képen. A jó humorú eladó valószínű tisztában volt vele, hogy az autó nehezen adja el magát. Ezért nyúlt a lányhoz, akiről csak avatott szemek mondanák meg, hogy szexuális játékok eszköze vagy egy jól kimunkált próbabábu. Nekünk nem sikerült eldönteni, de a lényeg, hogy eddig 205 fontig (74 ezer forint) sikerült felvinnie a licitet.

Valószínűleg a lány nem jár az autóhoz. Pár száz fontos ajánlatokkért algiha vállna meg tőle a tulaj. Egy gyors keresés alapján úgy fest, egy jobb képességű guminőnek bizony megkérik az árát. Egy életnagyságú, Jenna Jameson pornószínészről mintázott babára például 89 ezer forintot dobott ki a kereső.