2014.06.08. 10:19

Bizonyos dolgokat nagyon könnyű megígérni, betartani viszont már nem mindig sikerül - különösen, ha az ember mindössze nyolcéves. Az alábbi videó azonban azt bizonyítja, hogy van, aki még több mint húsz év után sem felejt.

A Kentucky államban élő Mike King alig nyolcesztendős volt, amikor megígérte édesapjának, hogy vesz neki egy 1957-es Chevrolet Bel-Airt. Roger, az apa ezen akkor jót mosolyoghatott, de nyilvánvalóan nem számított arra, hogy ez az ígéret valaha is valósággá válik. Mindig is vágyott persze egy ilyen Chevy-re, de nem különösebben tehetős családban, hét testvér egyikeként nőtt fel, nem engedhette meg magának.

Eljött azonban az apa ötvenhetedik születésnapja, amikor megkapta élete talán legnagyobb meglepetését. A fiú egy gyárban dolgozik, ahol túlórákat vállalt, így két év alatt összegyűjtötte a pénzt a Bel-Airre. Miután megvette, elrejtette azt édesapja garázsában, és miközben Roger az udvaron munkálkodott, testvérével kinyitották a garázsajtót. A születésnapos szinte szóhoz sem jutott, könnyek közt ölelte magához fiát.