Hamupipőke iszonyú parádés autója

2014.06.12. 18:00

A limuzin műfajba sok minden belefért eddig is, a nyújtott Trabanttól a tetőablakos, tízméteres Hummer H1-ig, láttunk is elég vadhajtást, de ettől a mi állunk is leesett.

A kérdéses darab érdekes kombinációja a mesékben szereplő báli hintónak és egy meglehetősen elvetemült pompakocsinak. A bőven több mint két méter magas hátsó felépítmény legmeglepőbb részlete a hajlított üvegezés, amelynek a kivitelezése nyilvánvalóan nem volt egyszerű. A híntó-stílus megtartása érdekében némi gipszstukkó-jellegű díszítést alkalmaztak az autó oldalain, a hintó-tetőt pedig négy szabadon felfüggesztett, régimódi lámpa keretezi.

Az ízlésesnek nagy jóindulattal sem nevezhető autó egyik nagy előnye esküvők alkalmával, hogy az ifjú pár álló helyzetben is utazhat – aki próbált már esküvői ruhában hagyományos autóba beülni, vagy akár csak segédkezni ebben az tudja, hogy ez az adottság mekkora könnyebbség lehet a menyasszonynak. Ha jobban belegondolunk, a giccses részletek is passzolnak a habos menyasszonyiruha-ideálhoz, így – annak ellenére, hogy milyen rémségesnek tűnik a hintó-PT első látásra, abban nem érdemes kételkedni, hogy a tulajdonosnak lesz megrendelése bőséggel.