Mit tud egy Hyundai-konvoj sofőrök nélkül?

2014.07.02. 18:41

Az év Hyundai-reklámja címen kaptuk az alábbi videó linkjét olvasónktól. Attila nem tévedett, amikor azt írta, ezt a produkciót értékelni fogjuk, mert zseniális, ahogy van. Ha kíváncsi rá, mi történik hat magára hagyott Genesisszel a kietlen úton, egymástól alig néhány méterre, szánjon két és fél percet ön is erre a jól megkomponált videóra. Íme, a vezetés élménye a Hyundai szerint.

A produkció szépséghibája, hogy bár a bevetett aszisztensek összhangja valóban sokat segíthet a sofőrnek éles helyzetben, ezt a kompozíciót inkább ne próbálja ki senki a haverokkal. A sávtartót például meg kellett piszkálni ahhoz, hogy az sofőr nélkül is huzamosan ívben tartsa az autót. A sávtartó automatika ugyanis normál esetben egy idő után kikapcsol, ha azt érzékeli, hogy a sofőr mindkét kezével elengedi a kormányt. Itt meg ugye az autókból – egy kivétellel – kapitulált a humán kontroll.

A tippet köszönjük Attilának.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.