2014.07.13. 14:17

Az ittas vezetéssel járó kockázatokra nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. A többség szerencsére tisztában van a veszélyekkel, de azért mindig akadnak olyanok is, akik túlbecsülik saját képességeiket, és úgy gondolják, rajtuk nem fog az alkohol.

Az alábbi videó főszereplője a jövőben talán jobban meggondolja, hogy autóba ül-e, miután alkoholt fogyasztott - már ha visszakapja a jogosítványát. A Pennsylvania állambeli Montgomery Townshipben egy rendőrautó kamerája rögzítette, ahogy a lámpánál várakozó terepjáróba szemből becsapódik a részeg sofőr autója. A vétkes jármű az ütközés hatására felborul, és a járőrautót is eltalálja.

Amikor felelősségre vonták, ráadásul ellenállást is tanúsított, és a hírek szerint azt sem értette, miért kapták fel a vizet a többiek. A balesetben ugyan szerencsére senki nem sérült meg, azonban az autókban komoly kár keletkezett. A vétkes autóvezető a mentőknek végül beismerte, hogy két pohár töményet és két sört ivott meg, mielőtt útnak indult - ezért várhatóan alaposan felelősségre is vonják majd.