2014.07.26. 11:10

Rövid időn belül a második luxusautókat szállító kamion szenvedett balesetet Kínában. A képen oldalán fekvő tréler rakománya tízmillió jüant ért, a kár ezúttal sem kevés.

Kétsornyi prémiumautó, köztük egy Maserati, BMW-k és Porsche Macanok sérültek abban a balesetben, ami egy Mazda 6-os és az autókat szállító kamion között zajlott valahol a Hsziamenhez közeli autópályán múlt vasárnap. A kamion mögötti tréleren tizenegy luxusautó utazott, mindnek a jobb oldala mindnek sérült, értékük jórészét valószínű elvesztették, de mindenképp menthetők. A Mazda ellenben nehezen viselte a találkozást, de egy halottja sem volt az ütközésnek, csupán hárman megsérültek a 6-osban. A szállított autók összértéke tízmillió jüan, azaz nagyjából 370 millió forint – mondta a kamionos.

Az autószállítókat ért balesetek nálunk sem ritkák. Tavaly decemberben hat új CLA égett leg szállítás közben Kecskeméthez közel, a napokban pedig egy tartálykocsi és egy Mercedesekkel megrakott autószállító ütközött az M0-áson.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.