Phil Collins tudta mi a jó

2014.07.31. 16:32

Van olyan zenész, aki minden vagyonát ritka sportkocsikban tartja, de Phil Collinst láthatóan mindig jobban érdekelte a zenélés, mint a száguldás. Ez persze nem jelenti, hogy ne vett volna jó kocsit magának – állítólag a 90-es évek elején például ezt a BMW 325i Touringot hajtotta, amely most egy használtautó-hirdetési oldalon bukkant fel.

Sokat persze nem használhatta az autót, legalábbis ha igaz a 108 ezer kilométeres óraállás, de ezzel együtt is túlzásnak tűnik az új autókra jellemző 12 500 eurós ár. Nem mintha a 325i nem lenne jó autó, egyesek máig ezt a generációt, az E30-at tartják a legjobb 3-as sorozatú BMW-nek. A sorozatból ráadásul a 2,5 literes, 170 lóerős változat megy a legjobban – persze a sportos M3-as után, de az a hétköznapokban szinte használhatatlan – a huszonöt éves autón azonban látszik, hogy már nem mai gyerek, ha szép állapotú is. Ráadásul ez a BMW még épp nem a ritkaság kategória, Sir Phil megfakult fenéklenyomata pedig aligha éri meg egy fél új autó árát.

Akit mégis érdekel a legendás dobos-énekes egykori gépe, az itt megtalálja a hirdetést magát, sőt, le is csaphat rá, ha engedi a pénztárcája.