Felnyársalta a kocsit a szalagkorlátra, túlélte

2014.08.12. 16:19

Oldalnézetből alig látszik valami a Dodge Caliber sérüléseiből, pedig szabályosan felnyársalódott az autópálya szalagkorlátjára. A biztonságot szolgáló korlát elöl ment be, és az autó tetején távozott belőle jó néhány mégternyi, mire a jármű megállt.

A vezetőnek hatalmas szerencséje volt: bár a korlát rajta is keresztülfúródhatott volna, mivel nem viselt biztonsági övet, az ütközéskor átesett az autó jobb oldalára, és ez megmentette az életét. Ám valószínű, hogy azzal a néhány horzsolással nem ússza majd meg, legalábbis a rendőrség mindenképp vizsgálja majd az esetet. Annyi már most kiderült, hogy először egy kamiont talált el, és arról csapódott át a korlát végébe.

Logikus, hogy ezért megvádolják felelőtlen vezetésért, de nem ez volt az egyetlen hiba, amit hősünk elkövetett. A jogosítványa ugyanis nem volt érvényes, az autón lejárt a vizsga, nem volt érvényes biztosítása, és biztonsági övet sem viselt. Mindezért kemény büntetésre számíthat – az biztos, hogy drága buli lesz, de még az sem kizárt, hogy elzárásra ítéljék.