Átugrotta a száguldó Audit: túlélte!

2014.08.14. 13:50

Reklámcélokra nincs jobb egy látványos videónál, de mivel ezt sokan tudják, már csak az igazán szélsőséges ötletekkel lehet kitűnni. Klottgatyában és pulcsiban beállni egy százötvennek közelítő szupersportkocsi elé például megüti az ingerküszöböt?

Nem is kicsit! Az eleve beteg alapötletre a részletek tesznek rá egy lapáttal: például az autó sofőrje, aki talán a legnagyobb biztonságban van, sisakot visel, de a főszereplő csak egy kapucnit húz a fejére. Azt gondolják, hogy erre bárki képes? Lehet, hogy fizikailag nem akkora a kihívás, hiszen ilyen magasra egy tehetségesebb atléta is felugrik, de az akció pszichikai része is megterhelő. Gondoljanak bele, a kaszkadőrnek úgy kell döntést hoznia, hogy az autó minden másodpercben negyven méterrel közelebb van hozzá. Ha valahol, akkor itt emberélet múlik a tökéletes időzítésen.

Az épelméjűnek bajosan nevezhető ötlet három norvég fiatalnak jutott eszébe, akik láttak valakit, amint egy Lamborghini Gallardót ugrik át. Ez annyira nem nyűgözte le őket, ezért választották a tíz centivel magasabb - 1249 milliméter - Audi R8-ast. A videóban szereplők hátteréről nem lehet sokat tudni, annyi biztos, hogy az akcióval DJ Broilert, egy norvég zenészt akarnak népszerűsíteni.