Ferrari sakk-készlet? Ezek megőrültek?

2014.08.26. 13:56

A neves gyártók évek óta hatalmas pénzt keresnek azon, hogy az emblémájukkal díszített termékeket árulnak. Ezeknek sokszor semmi köze az autózáshoz, a Ferrari most például egy sakk-készletet adott ki, melynek az árát a cég modelljeihez igazították.

A lovas emblémával díszített táblajátékért közel félmillió forintot kérnek, és azt ugyan nem tudjuk, hogy mennyire éri meg, de az biztos, hogy igényes játékról van szó. A kézzel összeszerelt készletet kívülről szén-, és üvegszálas szövettel burkolták, a táblán pedig polírozott fa figurákat tologathatunk. Érdekes, hogy ezek egyik felét fehér helyett pirosra fényezték, arra az árnyalatra, amelyben a sportkocsikat is megvásárolhatjuk.

Még ezzel együtt is kétséges, hogy mennyire lesz népszerű a készlet. Hiába az egzotikus anyaghasználat, vagy a Ferrari embléma, semmivel nem nyújt többet, mint a töredék-áron megvehető ízléses, és igényes játékok. Ha valaki mégis kedvet kapott a Ferrari sakkfiguráihoz, akkor itt rendelheti meg a készletet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.