2014.09.03. 12:54

A Top Gear körbehaknizza a világot nyaranta. Az idén nálunk is voltak, de mostanra eljutottak Ausztráliába is. Az ottaniak sokkal jobb közönség, hisz angolajkúak lévén nem kell nekik fordítani a poénokat, de a biztonság kedvéért hívtak egy igazi helyi hírességet is.

Michelle Jenneke eredményes gátfutó, és nem mellesleg elég jó csaj, de nem ezzel hívta fel magára a figyelmet, hanem táncos idegnyugtató-bemelegítő gyakorlataival, amelyekkel a rajtra készül. Természetesen versenyt rendeztek neki: Jeremy Clarksont és Nissan GTR-jét kellett volna legyőznie kétszer ötven méteren oda-vissza, de miután a szabály nem kötötte ki, hogy a versenyzőknek ötven méter után meg kell fordulniuk, és úgy befutni a célba, Jeremy csak tolt egy rükvercet, és a előbb ért vissza a célba, mint Michelle.

Azzal persze már a helyi kommentátor is meggyanusította Clarksont, hogy az egészbe csak a futólány risszantása miatt ment bele, de nincs ebben semmi rossz – végül is többség amúgy sem a nagydarab angol műsorvezető közepesen fáradt poénjai miatt, vagy a verseny eredménye feletti izgalmukban néznénk meg ezt a videót.