A Nissan érti a poént, a Ferrari nem

2014.09.05. 06:34

Egy hete adtunk hírt arról, hogy a híres kanadai DJ-t Deadmau5-t jogi úton fenyegette meg a Ferrari. Az olasz gyártó azt sérelmezte, hogy a zenész igazán eredeti módon változtatta meg a kocsija külsejét.

Deadmau5 nem akart packázni a Ferrari jogi osztályával, ezért eltávolította a cicás fóliát, és el is adta az autót. A Nissan kapva kapott az alkalmon, és a Twitteren küldött néhány képet a szintén Nyan Cat-esre dekorált Nissan GTR-ről, biztosítva a zenészt, hogy bármikor leszállítanak neki egy példányt. Igaz, hogy a képek csak virtuális látványtervek, de gyár odafigyelt a részletekre, a képeken még egy apró egér-logó is látható.

A DJ válaszolt az üzenetre: nagyon tetszett neki az autó, amelyet OMFGT-R-nek nevezett el. Az olaszokkal ellentétben a Nissan kihasználja a zenész nevében rejlő reklámlehetőséget, még úgy is, hogy a DJ most vett egy McLaren 650S-t, így nem valószínű, hogy újabb sportkocsit keresne. Bár ha ingyen alátolnák, aligha tiltakozna, a Nissannak pedig megérné a figyelem, amit így kaphat.