Betonnal öntötték nyakon a Bentley-t

2014.09.07. 13:28

Szívszorító lehet betonnal meghintve viszontlátni autónkat, amit gyanútlanul egy parkolóban hagytunk. Kevés ember számára ismerős az érzés, Artur Sacsnev már egy közülük.

Sacsnev egy Moszkvában tevékenykedő zenei producer, övé a videóban látott Continental GT. A baleset körülményeiről annyit tudni, hogy a parkoló mellett zajló építkezésről jött az a sok beton, ami beterítette a Bentley-t, és megszórt két másik autót mellette. Az építőmunkások egy adag friss betont húztak fel éppen, amikor a tartály falnak ütődött. Az anyag úgy tizenöt méter magasról hintette be Sacsnev autóját, ami már a kavicsoktól megrongálódott. A beton aztán rászáradt mindenhova, ahova jutott belőle, így pedig már nemigen maradt kíméletes módszer a tisztításra.

Lehetetlen megtisztítani az autót. Le kell cserélni az egész kasznit. Ez nyolcmillió rubelbe kerül, kétszer annyiba, mint az autóm – mondta Sacsnev. Erre persze nem lesz szükség, a vétkes cég ígéretet tett, hogy kárpótolja minden veszteségéért. Sacsnevben az is felmerült, hogy az autót művészeti kiállításokra viszi, s mint az orosz hülyeség emlékművét állítja majd ki.