Testükkel védték a rendőrtől a Mustangot

2014.09.19. 16:24

A felvételen tipikus szituáció látható: a parkolóban kialakult spontán autós találkozón gumit füstöltet egy Mustang, mire az arra tévedt rendőrjárőr megpróbálná igazoltatni. A végjáték azonban nem egészen tipikus.

Általában valaki megússza némi igazoltatással, esetleg bírsággal, a többiek meg szétszélednek, mint aki ott sem volt. Ezúttal azonban a Mustang nem állt meg, inkább igyekezett meglógni, és a bámészkodók a segítségére siettek ebben, elállva a rendőrautó útját. A folytatás ismeretlen, de a hatóság ellen kialakult hangulat nyilvánvalóan átjön a rossz minőségű felvételen, ha másból nem is, az ismételt fuck you kiáltásokból.

Arra viszont egész szép esély van, hogy a Mustangos ettől függetlenül nem ússza meg a bírságot, hisz ma már nincs olyan rendőrautó az Egyesült Államokban, amelyben ne lenne legalább egy fedélzeti kamera. Így ha a Mustang nem hamis rendszámmal érkezett a parkolós csapatásra, aligha kerülheti el a hatóság kitüntető figyelmét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.