2014.09.20. 08:37

A közlekedés szinte kifogyhatatlan forrása az érdekes témáknak, helyzeteknek. Különösen azóta, hogy elterjedtek a térfigyelő- és fedélzeti kamerák. Az alábbi videó természetesen ismét Oroszországban készült, és a világ egyik legszerencsésebb biciklisét mutatja be.

A kerékpáros csak át szeretne kelni az úttesten, ehhez pedig a zebrát választja. A helyzet akkor kezd fokozódni, amikor a kereszteződéshez közeledik egy személyautó és egy teherautó is. Egyikük sem lassít, így a kereszteződés közepén meg is van a csattanás. Az ütközés hatására megpördülő személyautó centiméterekkel kerüli el a bringást, a teherautó bal eleje pedig meg is billenti őt.

Végül aztán a kerékpáros körülnéz, feláll a bringa mellől és még talán fel sem fogja, mekkora szerencséje volt, de máris segít kimenekíteni a teherkocsi sofőrjét. Ehhez segítsége is akad, néhány másodpercen belül pedig a bámészkodók is megjelennek a baleset helyszínén. A biciklis mindenesetre második születésnapjaként ünnepelheti ezt a napot, az őrangyala egészen biztosan a közelben volt.