Ken Block saját patkánya egy Mustang

2014.10.07. 17:47

A Sivatagi Patkánnyal megrajzolt karikák nem múltak el nyomtalanul: Ken Block is beült egy hasonló stílusú gépbe, bár az láthatóan legalább két nagyságrenddel több pénzből épült.

Hogy pontosan miféle a gép, azt egyelőre csak sejthetjük, de az látható, hogy karosszéria egy első sorozatú Mustangé, a motorja valami nagy V8-as, a hajtás pedig négykerék-hajtású. A motor ráadásul olyan, hogy a négy gumit egyszerre is simán eltekeri az aszfalton, szépen az aszfaltra kenve a széles gumik külső rétegét. Van még az autón elöl szép nagy splitter, amely majdnem a földön csúszik, hátul pedig bestiális méretű diffúzor, ami mondjuk pont a Gymkhanához teljesen felesleges, hisz nagy tempónál hivatott növelni az autóra ható leszorítóerőt, viszont vagányul néz ki, és itt nyilván ez számít.

A képek a Gymkhana hetedik epizódjának forgatásánk készültek, ahol Ken komolyan kente neki, de az csak a film bemutatása után derül ki pontosan, hogy az alaposan megcsinált brutál-Mustang hogy is mozog, ha ő ül a kormánynál.