Egy Quattro mindenhol Quattro

2014.10.18. 14:58

Idősebb és ifjabb Béres József neve a hazai ralifanatikusok számára sem ismeretlen. Több magyarországi versenyen is megfordultak már, és egyértelműen közönségkedvencekké váltak. Ebben persze különleges autóiknak is nagy szerepe volt, de ha vezetési tudásról van szó, akkor sem kell szégyenkezniük.

Ha pedig már különleges autóról van szó, akkor a legendás Audi Quattro S1 igazán meg tudja mozgatni a szurkolótábort. A hátsókerekes replika pedig nem olyasvalami, amit nap mint nap láthatunk. Nem csoda tehát, ha a gyorsasági szakaszokon kívül is nagy népszerűségnek örvendenek.

Ez a videó a nagykállói prológon készült, és éppen ifjabb Béres terelgeti az Audit. Nemcsak az Audi mozgása elképesztő, de a hangja is az. A pilótát senki nem vádolhatja meg azzal, hogy spórolna a látvánnyal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.