2014.10.23. 06:37

Egy indonéz műhelyben készítették el a Bugatti Veyron 1:1-es másolatát. Motor ugyan nincs benne, de a foma kifogástalan, ha lefestenék vörös-feketére, valószínűleg meg is tévessztene bárkit.

Tipikus példa ez arra, hogy amit a világ fejlettebb részein egy egész vagyon lenne megcsináltatni, azt szegényebb vidékeken elképesztő minőségben produkálják, fillérekből. A közép-jávai fafaragó üzemben láthatóan tehetséges emberek dolgoztak, akik néhány kép alapján életnagyságban elkészítették a Bugatti Veyron másolatát, fából. És nem csak afféle messziről csodálható szoborról van szó: elkészítették a teljes belső teret is. Ráadásul az autó nagyrészt hulladékfából készült, amelyet úgy ragasztottak össze, majd csiszoltak Veyron-formájúra, hogy csak a színéből látszik hogy nem fém, üveg és műanyag, ahogy az eredeti.

A legszebb az, hogy mindez elképesztően olcsón készült: 3300 dollárt fizetett érte a német várásló, ami átszámítva nem egészen 800 ezer forint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.